Carrières – Nederland

Deutsch | English | Italiano | Polski | Svenska
Careers-headerBeschik jij over de kennis en capaciteiten die nodig zijn om onderdeel te worden van het Shiloh-team? Ben je gepassioneerd en gedreven? Innovatief en nieuwsgierig? Zet je je volledig in om de juiste oplossingen te vinden en motiveer jij mensen ?

Shiloh waardeert al deze eigenschappen enorm, omdat we weten dat onze mensen ons DNA zijn. Zij creëren en definiëren onze organisatie. Ze zijn een buitengewoon belangrijk deel van alles wat we doen. Welke rol ze ook hebben in de organisatie, onze mensen worden gerespecteerd en beloond. Én worden uitgedaagd. Ze vormen een team van wereldklasse bestaande uit resultaatgerichte, dynamische professionals die de Shiloh-motor van brandstof voorzien.

Shiloh is op zoek naar nieuw talent om initiatief te nemen, nieuwe ideeën aan te dragen en de leiders van morgen te worden. Elke rol bij Shiloh kan het begin zijn van een mooie toekomst.

Ontdek onze mogelijkheden om te zien wat Shiloh de meest vooraanstaande fabrikant van geavanceerde metaalproductoplossingen maakt en een uitdagende plek om te werken.

Kansen in CHINA
Kansen in MEXICO
Kansen in EUROPA
Kansen in de VERENIGDE STATEN
INTERNE kansen

Kijk wat ons team te zeggen heeft over werken bij Shiloh.